Какво е ТЕС?


Какво е ТЕС?
Животът на милиони хора по света е изпълнен с неудовлетворение, болка и тежък емоционален товар. Захапани от ежедневието, те приемат това за съдба и дори не знаят, че могат да го променят. Физическата болка, емоционалната травма, стресът, лошият сън, чувството на неудовлетворение, злоупотребата с храни и напитки – част от ежедневието на всеки един от нас, водят до лошо хранене, липса на физическа активност, раздразнителност, повишена употреба на лекарства, включително и сънотворни, загуба на мотивация и депресия.
 
Вероятно и вие се чувствате безпомощни, изнервени, депресирани и отчаяни. Омръзнало ви е от ходенето от специалист на специалист и от практика на практика. Вече не знаете към кого да се обърнете, за да ви помогне и сте готови да продължите просто да съществувате.
 
За щастие има и друг начин. Всеки може да постигне живот, в който да се чувства щастлив и в безопасност, да бъде обичан, да живее без болка и да се радва на настоящето. А най-хубавото е, че всеки човек държи инструментите в собствените си ръце и единственото, което му е нужно е малко помощ, за да тръгне в правилната посока.
 
Техниките за емоционална свобода или ТЕС предлагат точно това. Те могат да ви помогнат да откриете щастието, да преодолеете физическата и емоционална болка и да постигнете най-доброто, на което сте способни. В същото време прилагането на ТЕС е изключително лесно и всеки може да го прави самостоятелно с голям успех.
 
ТЕС е ефективно средство за освобождаване от емоционални проблеми, физическа болка, травми, фобии, зависимости, вътрешна неудовлетвореност, заболявания, стрес и други. ТЕС е част от практиките в енергийната психология и позволява постигането на бързи и трайни резултати в рамките на няколко минути или няколко сеанса. ТЕС е сравнително нова техника, но е базирана на хилядолетни традиции. Подобно на акупунктурата и акупресурата, при ТЕС с се въздейства върху енергийните меридиани в тялото. Така, чрез потупване с върха на пръстите по определени точки вие буквално работите с енергийната и оздравяваща система на тялото.
 
Тялото ни е изумителна машина, която е способна да се самолекува и самоподдържа, стига ние да и позволим това, да я движим и поддържаме правилно. 

В това кратко видео ще разберете повече как точно да прилагате ТЕС, за да постигнете повече в живота си.

">

Ако искате да разберете как да прилагате ТЕС, за да се освободите от значими за вас проблеми, кандидатствайте за безплатна опознавателна среща, на на която ще се запозная с вашата ситуация и заедно ще потърсим възможни решения

Гергана Радович, холистичен терапевт, преподавател по ТЕС и мастер Ти-Тап треньор